Persondata

PERSONDATAPOLITIK

 

Når du benytter denne hjemmeside accepterer du, at Smalle Vine behandler dine personoplysninger i henhold til nedenstående datapolitik. Smalle Vine behandler på forsvarlig vis personlige oplysninger, som afgives online, og vi er opmærksomme på hensigtsmæssig beskyttelse og forsvarlig behandling af alle personlige oplysninger, som vi modtager. Alle registrerede oplysninger bliver behandlet i henhold til reglerne i Persondataloven.

 

Når du handler i webshoppen:

Når du handler i Smalle Vines webshop, skal du som minimum oplyse navn, adresse, telefonnummer og emailadresse. Disse oplysninger er nødvendige for, at vi kan gennemføre din bestilling. Dine oplysninger vil ikke blive solgt eller videregivet til tredjemand.

Smalle Vine indsamler kun de personoplysninger, der er nødvendige for at levere den ydelse, du som kunde, efterspørger. Vi videregiver kun personoplysninger afgivet på www.smallevine.dk til betroede tredjemænd ,der kan benytte dine personoplysninger til at levere varer eller serviceydelser, som du har bestilt.

 

Smalle Vine indsamler ikke personhenførbare oplysninger fra tredjemand om kunderne og opbevarer heller ikke informationer om betalingsmidler som eksempelvis kortnumre på betalingskort, bankkontonumre eller lignende.

 

Når du tilmelder dig nyhedsbrev:

Vi registrerer udelukkende navn og e-mailadresse, når du tilmelder dig nyhedsbrevet. Disse personoplysninger videregives ikke og du kan til enhver tid slettes fra nyhedsmailregistret.

 

 

Statistik

Vi registrerer personoplysninger og personhenførbare oplysninger der er nødvendig for at kunne analysere, hvordan kunderne anvender Smalle Vines webshop f.eks. via Google Analytics.

 

Vi fører statistik over, hvordan du bruger webshoppen med henblik på at se, hvilke sider vores kunder anvender mest og for at videreudvikle og forbedre Smalle Vines webshop. Herved kan vi skabe større brugervenlighed.

Smalle Vine anvender Google Analytics til indsamling af besøgsstatistik og videregiver i den forbindelse IP-adresser til Google.

Bortset fra i ovenstående tilfælde, videregiver Smalle Vine ikke data om den enkelte kundes anvendelse vores hjemmeside.

 

Hvor er oplysningerne gemt?

Smalle Vine lagrer personoplysningerne på servere i Danmark. Nogle personoplysninger administreres af en tredjemand (databehandler), som opbevarer og behandler personoplysninger på Smalle Vines vegne i henhold til denne datapolitik og den gældende lovgivning om beskyttelse af persondata.

Vi opbevarer kun personoplysningerne, så længe det er nødvendigt.

 

Adgang til oplysninger

Du kan altid få oplyst, hvilke personoplysninger vi har om dig. Hvis du ønsker indsigt eller at gøre indsigelser i disse oplysninger, skal du skrive til os på adressen info@smallevine.dk. Du kan også skrive til os, hvis du har spørgsmål til vores datapolitik.

 

Den dataansvarlige hos Smalle Vine er Smalle Vine v/Thomas Hansen.