Handelsbetingelser

Generelle oplysninger
Smalle Vine v/ Thomas Hansen
Smallegade 24, 2000 Frederiksberg

CVR-nr. 33120109

info@smallevine.dk
Telefon: 22876025

Aldersgrænse

Du skal være 18 år for at handle på vores webshop


Betaling

Vi accepterer betaling med VISA/Dankort, Mastercard, Mobilepay, American Express, Visa Electron og JBC. Alle priser er i danske kroner og inkl. moms og andre afgifter. Priserne er dagspriser og der tages forbehold for trykfejl og udsolgte varer.
Beløbet hæves først på dit kort, når varen afsendes.


Levering

Vi sender pakker a minimum 3 flasker til Sjælland, Fyn og Jylland, samt Bornholm, Samsø, Læsø, Fanø, Langeland og Ærø.
Smalle Vine benytter Vingalloppen, SRT Transport samt Danske Fragtmænd til fragt. Vingaloppen kører hver dag på Sjælland. Mandag, onsdag og fredag køres i postnumre 7300-9999. Tirsdag og torsdag køres i postnumre 5000-7299. SRT kører dagligt i hovedstadsområdet til og med postnummer 4040. Danske Fragtmænd kører alle hverdage i hele Danmark.
Spørgsmål til levering kan stilles direkte til Vingaloppen på tlf: 4031 3443.

SRT og Danske Fragtmænd sender trackinginformation inden levering.
Påfør venligst et sted vinen må stilles, såfremt du ikke selv er hjemme ved levering.

Ved bestilling skal altid angives et sted vinen må stilles. Bemærk venligst, at dette er på eget ansvar. Vi anbefaler, at man får leveret til en arbejdsplads, såfremt et egnet leveringssted ikke forefindes på hjemmeadressen.
Vi har et fast fragtgebyr på 99,- uanset flaskeantal. Ved køb over 1.500,- er fragten gratis.


Afhentning

Afhentning kan ske i vores butik på Smallegade 24, 2000 Frederiksberg, inden for butikkens åbningstid.


Fortrydelsesret

Ifølge forbrugeraftaleloven er drikkevarer ikke omfattet af returret. Derfor er returnering af varen uden forudgående aftale ikke mulig.

 

Reklamationsret 
Når du handler på Smalle Vines webshop, har du 24 måneders reklamationsret fra du har modtaget varen. Dette betyder, at du enten kan få varen ombyttet eller få pengene tilbage. Dette betinger, at reklamationen er berettiget og at manglen ikke er opstået som følge af fejlagtig brug eller anden skadeforvoldende adfærd af produktet. Er en vin fejlbehæftet, skal du straks sætte proppen i igen og meddele os, at du ønsker at reklamere. Hvis vinen er hældt ud, kan der ikke reklameres.
Der skal reklameres inden for rimelig tid efter at du har opdaget manglen ved varen. Hvis der reklameres inden for 2 måneder, vil reklamationen altid være rettidig.
Vi refunderer rimelige fragtomkostninger, som du måtte have i forbindelse med returnering af varen, når reklamationen er berettiget.
Reklamationer af varer skal sendes til:
Smalle Vine
Smallegade 24
2000 Frederiksberg

Har du sendt en vare tilbage ved reklamation vil du altid få tilsendt en mail, når vi har modtaget varen. I mailen får du oplysninger om den videre proces i forbindelse med behandlingen af din reklamation.

Bemærk at vi ikke modtager pakker sendt pr. efterkrav eller andet.

 

Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse, og senest 14 dage efter du har meddelt os, at du ønsker at reklamere for dit køb. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med varens returforsendelse. Gem eventuel kvittering for forsendelse, så vi kan refundere udgiften, såfremt reklamationen er berettiget. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering.

 

Konserveringsmidler
Alle vinene indeholder sulfitter, med mindre andet er angivet under beskrivelsen af produktet.

 

Persondatapolitik

Når du handler via Smalle Vines hjemmeside, skal du som minimum oplyse navn, adresse, telefonnummer og e-mailadresse. Disse oplysninger er nødvendige for, at vi kan gennemføre din konkrete bestilling.
Alle registrerede oplysninger bliver behandlet i henhold til reglerne i Persondataloven. Dine oplysninger vil ikke blive solgt eller videregivet til tredjemand.

Aldersgrænse
Du skal være 18 år for at handle i vores webshop.


Forbehold for ændringer:
SMALLE VINE forbeholder sig ret til at ændre og opdatere de regler og betingelser, der gælder for denne website. Det er derfor vigtigt, at du løbende holder dig orienteret om der er sket ændringer.

Links:
PBS – Pengeinstitutternes Betalings Service www.pbs.dk
FDIH / Forbrugerrådet www.fdih.dk
Forbrugerstyrelsen www.forbruger.dk
Forbrugerrådet www.forbrugerraadet.dk
Forbrugerinformation www.forbruger.dk